Blog

6 reacties

 1. Mijn blog is nu beschikbaar voor iedereen. Het is niet langer de besloten e-mailgroep. Voel je vrij dit te delen met andere liefhebbers.

 2. Beste Peter, Zojuist hoorde ik je op BNR. Zonder ook maar een woord van je gelezen te hebben, herkende ik je verhaal. Ook mijn leven had een draaipunt. Ik beleefde dat in ondernemersland. Nu 71 jaar sta ik aan het einde van deze reis, zoals jij nu op pad bent gegaan.
  Gefeliciteerd. Je zocht een rustige plek om te schrijven. Ik bied je die aan op de locatie van mijn bedrijf, omdat ik ook graag van gedachten met je zou willen wisselen. In ieder geval is je boek al besteld.
  Wilma Post.

 3. Als reactie op blog 33: het helpt inderdaad je dag te beginnen met je kerntaak en email en neventaken naar het einde van de dag te schuiven. Nog een aanvullende tip voor Outlook gebruikers: zet pop-ups van nieuw ontvangen email UIT. Ook dat lijd je af van je kerntaak (hetzelfe geld voor meldingen van je smart phone trouwens). Lees je email op een moment waar jij bewust voor kiest.

  Jochem (broer van Peter)

 4. Beste Peter, ik heb niet alles van jou gezien en gelezen, maar zojuist een interview met jou gezien op de tv. Je hebt er vast zelf aan gedacht, maar is het voor jou een idee om zelf de politiek in te stappen, als ervaringsdeskundige vanuit defensie? naar mijn mening zijn mensen met jouw soort ervaring namelijk de aangewezen mensen om op politiek niveau een verschil te gaan maken.
  Ik frustreer mij altijd als politici aanhang krijgen zonder dat het beroep echt een roeping voor hen is.

 5. Beste Thomas,
  Dank voor je reactie. Ik heb inderdaad wel eens nagedacht over politiek. Niet omdat ik er zelf in wil (lijkt me namelijk helemaal niet leuk), maar wel omdat het volgens mij tijd wordt voor een politieke partij die verder kijkt dan het korte eigenbelang. Sterker nog, de wereldproblemen overstijgen de landsgrenzen al. Nu de politiek nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *