Doe mee!

Steun jij Peters activiteiten?

Peter heeft zijn rijke pilotenleven vaarwel gezegd, zijn appartement verhuurd en zich teruggetrokken in een camper omdat hij het belangrijk (en leuk) vindt om bewustzijns bevrijding voor iedereen beschikbaar te maken. Dit doet hij o.a. door gratis vlogs aan te bieden op zijn Youtube-kanaal. Daarnaast biedt hij onder de naam De Ultieme Waarheid cursussen aan met de krachtige combinatie non-dualiteit en Ayahuasca. In het begin heeft Peter vanuit zijn spaargeld moeten investeren en tot op de dag van dit schrijven heeft hij zichzelf nog geen salaris kunnen uitbetalen.

Meerdere vrijwilligers zorgen er al voor dat Peter er niet alleen voor staat. Ook jouw hulp is zeer welkom. Er zijn verschillende manieren waarop je Peter kan steunen:

Locatie: Een eigen groepsaccommodatie voor de cursussen zou een enorme boost geven en de activiteiten financieel toegankelijker maken voor meer mensen. Op dit moment hebben we (nog) niet de financiële ruimte om een geschikte locatie aan te kopen. Weet jij een mooi alternatief?

Donatie: De financiële ruimte is in onze kapitalistische maatschappij zeer bepalend voor wat er kan ontstaan. Vind jij Peters activiteiten waardevol en wil je graag dat hij hiermee doorgaat? Doneer dan een bedrag dat past binnen jouw mogelijkheden en voor jouw goed voelt.

Zaadjes planten: Misschien wel de eenvoudigste manier om Peter zowel in staat te stellen mensen te inspireren als misschien wel inkomen te genereren. Hoe doe je dat? Simpel. Tip personen over zijn boeken, workshops en vlogs. Of stuur bijvoorbeeld een kort berichtje naar een maandblad, tv-programma, etc. Of adviseer een bedrijf om Peter in te huren voor een lezing. Of deel iets van Peter dat je inspireerde in je eigen netwerk. Waarschijnlijk kun je zelf nog betere manieren bedenken om zaadjes te planten! Hoe meer van jullie dit doen, hoe groter de kans dat Peter ooit een gastcollege over Het Wonder van Bestaan mag geven bij De Wereld Draait Door!

Word vrijwilliger: Samen staan we sterk. Heb jij expertise in workshops organiseren, video editing, marketing en promotie, websites, drones, Ayahuasca, muziek, energie, financiën, grafisch design of iets anders wat een mooie aanvulling zou kunnen zijn? Dan is je hulp zeer welkom! Stuur een e-mail naar info@petergordijn.nl en vertel wat jouw kracht is en hoe je het liefst wilt steunen. Een voorwaarde: Je mag alleen datgene doen wat voor jou goed voelt!

Bij voorbaat dank voor alle vorm van steun!

Het totaal van alle donaties: € 585,00


Wat maakt welk bedrag mogelijk?

€ 1000 aanschaf nieuwe apparatuur vlogs
€ 10.000 per jaar om Peter door te laten gaan met inspireren
€ 100.000 professioneel team, meer cursussen en optie minima-tarief
€ 1.000.000 eigen locatie, community, maandelijkse bijeenkomsten oud-deelnemers
€ 10.000.000 grootschalig onderzoek naar nog betere middelen en methodes
€ 100.000.000 diverse locaties wereldwijd
€ 1.000.000.000 wereldvrede voor 2050

Naam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag *