Doe mee!

Steun jij Peters activiteiten?

Peter heeft zijn rijke pilotenleven vaarwel gezegd, zijn appartement verhuurd en zich teruggetrokken in een camper omdat hij het belangrijk (en leuk) vindt om bewustzijns bevrijding voor iedereen beschikbaar te maken. Dit doet hij o.a. door gratis vlogs aan te bieden op zijn Youtube-kanaal, betaalbare workshops te organiseren en persoonlijke gesprekken op basis van vrijwillige donatie. Daarnaast is hij bezig een programma te ontwikkelen dat mensen middels non-dualiteit en Ayahuasca bevrijdt van innerlijke verkramping door hen zelf de ultieme waarheid te laten ont-dekken. 

Er zijn verschillende manieren waarop je Peter kan steunen:

Donatie: Jouw financiële steun is belangrijk! De beschikbare middelen bepalen welke ruimte Peter heeft om mensen te inspireren. Zonder steun komt er vanzelf een punt dat hij weer een betaalde baan zal gaan zoeken. Vind jij Peters activiteiten waardevol en wil je graag dat hij hiermee doorgaat? Doneer dan een bedrag dat past binnen jouw mogelijkheden en voor jouw goed voelt. 

Zaadjes planten: Misschien wel de leukste manier om Peter zowel in staat te stellen mensen te inspireren als misschien wel inkomen te genereren. Hoe doe je dat? Simpel. Tip personen over zijn boek, workshops en vlogs. Of stuur bijvoorbeeld een kort berichtje naar een maandblad, tv-programma, etc. Of adviseer een bedrijf om Peter in te huren voor een lezing. Of deel iets van Peter dat je inspireerde in je eigen netwerk. Waarschijnlijk kun je zelf nog betere manieren bedenken om zaadjes te planten! Hoe meer van jullie dit doen, hoe groter de kans dat Peter ooit een gastcollege over de Oosterse wijsheden mag geven bij De Wereld Draait Door!

Word vrijwilliger: Samen staan we sterk. Als Peter wordt ondersteund door een team vrijwilligers, zullen zijn activiteiten in een stroomversnelling komen en zal het positieve effect exponentieel groeien. Heb jij expertise in workshops organiseren, video editing, marketing en promotie, websites, drones, Ayahuasca, muziek, energie, financiën of grafisch design? Dan is je hulp zeer welkom! Of misschien heb jij een andere expertise of wil je gewoon algemeen je hulp aanbieden. Of misschien heb je een mooie plek waar Peter gratis met zijn camper mag verblijven en/of waar hij evenementen mag organiseren. Stuur een e-mail naar info@petergordijn.nl en vertel wat jouw kracht is en hoe je het liefst wilt steunen. 

Bij voorbaat dank voor alle vorm van steun! 

Het totaal van alle donaties: €250,00

Naam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*