Lezing

Optie 1: Helicopter View

Maak kennis met een radicaal ander levensperspectief, wat de oorspronkelijke essentie is van alle spirituele- en religieuze stromingen. Na de theorie ga ik uitgebreid interactief in gesprek met het publiek om vragen te beantwoorden en persoonlijke worstelingen vanuit Helicopter View te bekijken. 

Optie 2: Bewustzijns Intelligentie

Maak kennis met ons pure bewustzijn; datgene wat wij werkelijk zijn. Hoe werkt dat? En wat voor negatieve patronen krijgen wij in onze cultuur met de paplepel ingegoten? En wat voor effect heeft die innerlijke manier van leven op onze uiterlijke manier van leven?  Naast theorie zullen we ook samen laagdrempelige bewustzijn-experimenten doen en is er tijd voor vragen en interactie. Deze lezing is gebaseerd op de lessen van de Boeddha.

Optie 3: Wakker! 

Stoere Apachepiloot in de luchtmacht en tegelijkertijd bezig zijn met "softe" persoonlijke ontwikkeling. Hoe ging dat? En waarom heb ik na mijn missie in Mali de medaille geweigerd en Defensie verlaten? Video's vanuit de cockpit, herkenbare persoonlijke dilemma's en interactie met het publiek maken het geheel tot een onvergetelijke ervaring.

Optie 4: .......

Heb je een andere wens? Let's talk!

Neem nu contact op voor meer informatie. 

Reacties na afloop:

"Je straalt de innerlijke rust ook uit, en dat maakte indruk."

"Dit geeft wel een hele andere kijk op het leven." 

"Wat een verhaal!"

"Bizar hoe kalm je daar stond en dat je zonder uhhh's deze visie toelichtte." 

"Eigenlijk is het dus heel simpel."

Peter Gordijn in actie als spreker tijdens lezing Helicopter View, te gast bij Cicero in St. Anthonis.
Peter Gordijn in actie als spreker tijdens lezing Wakker!, te gast bij Initiatives of Change in Den Haag.