Lezing

Peter spreekt vol enthousiasme en passie. Zijn radicaal andere levensvisie is verhelderend, inspirerend en kan mensen echt aanzetten tot verandering!
NB: De lezingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels. Er geldt een speciaal tarief voor scholen. 

Optie 1: Helicopter View

Onze levensvisie bepaalt onze levenservaring. Maak kennis met Peter's radicaal andere levensvisie en de helderheid en innerlijke rust die dat oplevert. Na de theorie gaat Peter uitgebreid interactief in gesprek met het publiek om vragen te beantwoorden en persoonlijke worstelingen vanuit Helicopter View te bekijken. 

Optie 2: Van Apache tot Boeddha

Zware keuringen, lopend in slaap vallen, eerste keer solo vliegen, racen met cabrio's, raketaanvallen, echt schieten, gesneuvelde collega's, verveling, leerlingen die je bijna doodvliegen, toekijken zonder te mogen ingrijpen, etc. Zonder operationele geheimen prijs te geven kan Peter in geuren en kleuren vertellen over zijn avonturen als Apachepiloot. Video's vanuit de cockpit, herkenbare persoonlijke dilemma's en interactie met het publiek maken het geheel tot een onvergetelijke ervaring.

Tegelijkertijd was hij ook op innerlijk avontuur in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Het was niet altijd makkelijk om tegelijkertijd in de harde militaire wereld en in de zachte spirituele wereld te leven. Het grootste avontuur begon echter pas toen Peter defensie had verlaten... Wat is er zo fascinerend dat hij het vliegen heeft losgelaten? 

Optie 3: Higher performance with psychedelics

Wil jij net zo succesvol worden als Stove Jobs? Wat was zijn geheim? Juist... Of wil je een nobelprijs, net als Francis Crick? Wat was zijn geheim? Inderdaad... En wist je al dat je zelfs met een microdosering je dagelijkse helderheid, gevoeligheid en creativiteit kun versterken? 

Maar psychedelische middelen zijn toch drugs? Ja! Medicijnen zijn dat ook. Vreemd genoeg is het in onze cultuur alleen geaccepteerd om iets te nemen als je diep in de put zit. En daar moet je direct mee stoppen als je weer "normaal" bent. Je gaat als gezond persoon met een goed stel hersens toch geen middelen nemen om nog beter te presteren en nog meer te genieten van het leven... Toch? 

Wat als het terecht is dat de Sjamanen uit de Amazone de psychedelische kruidendrank Ayahuasca ook wel "the mother of all medicine" noemen? Wat als de beroemde psycholoog Abraham Maslow gelijk had en we met psychedelica zelf een mystieke-ervaring kunnen krijgen, datgene waarmee iedere religie is ontstaan? En hoe verklaar je de belachelijk succesvolle resultaten van de psychedelisch ondersteunde behandeling van depressies, PTSS, verslavingen en levenseindestress? 

Psychedelica, mits op de juiste manier gebruikt, zijn een instrument van onschatbare waarde. 

Optie 3: .......

Heb je een andere wens? Let's talk!

Neem nu contact op voor meer informatie. 

Reacties na afloop:

"Dit geeft wel een hele andere kijk op het leven." - Andre

"Je straalt de innerlijke rust ook uit, en dat maakte indruk." - Rosa

"Eigenlijk is het dus heel simpel." - Jan

Peter Gordijn in actie als spreker tijdens lezing Helicopter View, te gast bij Cicero in St. Anthonis.
Peter Gordijn in actie als spreker tijdens lezing Wakker!, te gast bij Initiatives of Change in Den Haag.