Lezing

 

Peter's radicaal andere levensvisie "Helicopter View" is verhelderend, inspirerend en kan mensen echt aanzetten tot verandering. Hij spreekt vol enthousiasme en passie.

Optie 1: Helicopter View  € 1200

Levensperspectief is de sleutel of geluk. Maak kennis met de radicaal vernieuwende kijk op het leven van deze bijzondere ex-Apachepiloot die nu door sommigen de beste non-dualiteit leraar van Nederland wordt genoemd. Hij heeft een uitzonderlijk talent om in begrijpelijke taal de essentie van onze innerlijke verkramping uit te leggen. Door de structuur van onze worstelingen te doorzien, vinden we meer innerlijke rust, flow en geluk.

Optie 2: Het Wonder van Bestaan € 1500

Ex-Apachepiloot Peter Gordijn heeft dankzij zijn eenheidservaringen de hele structuur van het Wonder van Bestaan doorzien en kan je haarfijn uitleggen hoe het er achter de schermen van de menselijke ervaring aan toe gaat. Maak (theoretisch) kennis met de wondere wereld van bijzondere staten van bewustzijn, opgewekt door psychedelica of andere methodes, en luister gefascineerd naar iemand die een gigantische innerlijke transformatie heeft doorgemaakt en nu in staat is om anderen weer verliefd te laten worden op het leven.

 

Algemeen:

Na de theorie gaat Peter uitgebreid interactief in gesprek met het publiek.
De lezingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels.
Scholen en sociale instellingen kunnen indien nodig korting vragen.
Boekingen via info@petergordijn.nl

Review

"Peter straalt de innerlijke rust ook uit, en dat maakte indruk." - Rosa