Cursus

Met alleen bestudering van non-dualiteit loop je vast in je rationele denken. Met alleen psychedelica krijg je bijzondere ervaringen die je totaal niet kunt plaatsen, laat staan integreren in je leven. De twee samen zijn een krachtige combinatie van onschatbare waarde!

Met dit in het achterhoofd heeft Peter "Het Wonder van Bestaan" opgericht. Samen met een team enthousiaste vrijwilligers biedt hij cursussen aan waarin de combinatie van non-dualiteit & psychedelica wordt aangereikt. Geloof de prachtige woorden over non-dualiteit niet zomaar. Ontdek- en ervaar zelf de onbeschrijflijke waarheid die voorbij gaat aan alles wat je kan bedenken. Doorbreek je conditionering, bevrijd jezelf van innerlijke verkramping en geniet moeiteloos van de schoonheid van het Wonder van Bestaan!

Eigenlijk is het heel simpel: Non-dualiteit is de sleutel tot duurzaam geluk. Om dat te begrijpen is een eenheidservaring (mystieke-ervaring) nodig. En die kan worden opgewekt met psychedelica gecombineerd met de juiste voorbereiding, mindset en begeleiding. Dankzij non-dualiteit kun je die ervaring integreren in je leven en genieten van absolute vrijheid.

Meer info: www.hetwondervanbestaan.nl