Persoonlijk consult

Je worstelt ergens mee. Iets- of iemand zou anders moeten zijn. En dat voelt niet goed, want dat is innerlijke verkramping!

In onze maatschappij is het heel normaal om eerst zelf je problemen op te lossen. Lukt dat niet, dan vraag je hulp. Soms lukt het mensen je probleem uit de wereld te helpen, maar vroeg of laat, loop je weer tegen een probleem aan en worstel je weer. Dus zoeken mensen vaak hulp bij een coach, therapeut of psycholoog. Soms helpt dat. Tijdelijk… Zolang je levensvisie, je fundamentele overtuigingen, namelijk niet veranderen, komt die innerlijke worsteling vroeg of laat weer terug…

Er is een andere manier!

Het is echt mogelijk om het fundament onder al die innerlijke verkramping uit te halen. Daar is echter een radicaal andere levensvisie voor nodig: Non-dualiteit. En die levensvisie gaat voorbij aan ons rationele denkvermogen en kun je dus onmogelijk met alleen het bestuderen ervan begrijpen. Er is een eenheidservaring nodig (meestal meerdere), om het kwartje echt te laten vallen. Eenheidservaringen, ook wel mystieke-ervaringen of piek-ervaringen genoemd, kun je gemakkelijk opwekken met het gebruik van psychedelica. Er zijn ook vele andere methodes voor, maar daarvoor moet je niet bij mij zijn. Met de juiste voorbereiding, de juiste mindset en de juiste begeleiding, kan iedereen de onbeschrijflijke eenheid zelf ervaren.

Pas als het kwartje van non-dualiteit valt, word je bevrijd van innerlijke verkramping. Alleen daar is ware innerlijke rust en duurzaam geluk te vinden. Punt. 

Veel mensen geloven dat er nu iets mis met ze is. Ze willen eerst van hun mentale-, emotionele-, energetische- of lichamelijke problemen af en daarna zijn ze pas bereid om tijd en energie vrij te maken om het onbeschrijflijke te gaan ontdekken en erachter te komen wie ze werkelijk zijn. Een prachtig spel van je ego om je af te leiden van waar het werkelijk om gaat. En vooral in zogenaamde spirituele kringen trappen ze er met duizenden tegelijk in. Verander je volgorde! Zorg dat je eerst de ultieme waarheid ontdekt, de diepe onbeschrijflijke essentie van het bestaan en dat je 1000% zeker bent wie je “Ware Zelf” nou eigenlijk echt is. Als je daar achter bent, en het niet alleen na kunt praten, maar het echt een innerlijk weten voor je is, voel je dan vrij om te gaan spelen in de vorm en eventuele “problemen” of “worstelingen” aan te pakken. Ik beloof je dat ze of al zijn verdampt, of dat je wel iets leukers kan bedenken dat daarmee bezig zijn…

Regelmatig krijg ik verzoeken voor individuele gesprekken. Ervaring leert me echter dat alleen praten niet de fundamentele doorbraak oplevert. En dat terwijl het relatief veel tijd en geld kost. Daarom voelt het voor mij op dit moment alleen goed om individuele gesprekken te hebben met mensen die het volledige proces aangaan. Niet die van één probleem afwillen. Dus mocht je ergens vanaf willen, zoek een andere therapeut die je van A-naar-B wil helpen. Mocht je in willen zien dat je al volmaakt bent en en je slechts je oude conditionering hoeft af te leren om het goddelijke weer door je heen te laten stralen, en mocht je bereid zijn om daarvoor een cursus bij ons te komen doen, maar mocht iets je nog tegenhouden om je in te schrijven, dan sta ik open voor een individueel gesprek. En dan mag je zelf bepalen hoeveel geld je mij ervoor geeft.

NB: Wanneer we in de toekomst een eigen locatie hebben, wordt het misschien mogelijk om individuele trajecten aan te bieden met psychedelisch ondersteunde non-dualiteit.