A Taste of Truth

Non-dualiteit & Ayahuasca

3-daags weekend
Voorbereiding  |  Ceremonie  |  Integratie

Met alleen bestudering van Non-dualiteit loop je vast in je hoofd. Met alleen Ayahuasca krijg je bijzondere ervaringen die je vaak niet kunt plaatsen. Non-dualiteit & Ayahuasca samen zijn een enorm krachtige combinatie.

Wil jij echt weten waar alle spirituele- en religieuze stromingen in essentie naar wijzen? Dan kom je vroeg of laat uit bij Non-dualiteit. Ben je erachter dat materialisme en therapie geen duurzaam geluk opleveren? Ook dan kom je uit bij Non-dualiteit. Deze eeuwenoude levensvisie is de oplossing voor alle problemen die je denkt te hebben. In plaats van ieder probleem afzonderlijke op te willen lossen, ga je de structuur van “problemen” doorzien.

Mensen die Non-dualiteit alleen met hun denken proberen te begrijpen, snappen het na jarenlang boeken lezen en satsang-hoppen vaak nog steeds niet. Non-dualiteit is dan niet de oplossing, maar juist een extra probleem. Non-dualiteit gaat voorbij aan onze ratio. Er is een eenheidservaring nodig om de kwartjes te laten vallen en zelf echt te realiseren wat de ultieme waarheid is. Daarvoor biedt Ayahuasca een mogelijkheid van onschatbare waarde.

Mensen die alleen Ayahuasca doen, hebben vaak geen flauw idee waar ze aan beginnen. Sommige Ayahuasca-aanbieders besteden weinig aandacht aan voorbereiding, met als logisch gevolg mogelijk een onnodig zware ceremonie. Vervolgens hebben veel mensen moeite om hun bijzondere ervaringen te plaatsen in deze realiteit, waardoor ze soms onnodig hun baan opzeggen of zelfs in een burn-out of depressie terecht komen.

Wij geloven dat met de juiste voorbereiding en begeleiding het voor iedereen mogelijk is om een waardevolle ervaring te krijgen tijdens een Ayahuasca-ceremonie. Als die vervolgens op de juiste manier worden geïntegreerd, kan die ervaring een (zeer) positief na-effect hebben in je dagelijks leven. Ayahuasca wordt niet voor niks “the mother of all medicine” genoemd.

Programma

Donderdagavond begint het A-Taste-of-Truth-weekend. Je wordt warm ontvangen, krijgt een slaapplek en ontmoet op ontspannen wijze de staf en de andere deelnemers.

De vrijdag staat in het teken van Non-dualiteit en uitleg over Ayahuasca. Naast theorie zullen we ook een aantal oefeningen doen die je helpen je voor te bereiden op de ceremonie.

Zaterdag is de ceremoniedag. Vooraf doen we een openende ademmeditatie. Daarnaast gaat het vooral om rust en vertrouwen, zodat iedereen met een goed gevoel de ceremonie in kan. Tijdens de “innerlijke reis” word je onvoorwaardelijk liefdevol begeleid.

Na een heerlijk ontbijt op zondag hebben we ruim de tijd om bij te komen en alles te laten bezinken. We bespreken de ervaringen aan de hand van Non-dualiteit, zodat de waarde ervan ook in deze wereld helder wordt. Na een rustige integratie ademsessie ronden we het weekend af.

 

Reviews
‘Na het prachtige weekend wil ik je even laten weten hoe ik me vandaag voel: de hele ochtend heb ik met overgave (mijn armen gespreid haha) Krishna Das meegezongen en gehuild! Ik voel me of ik verliefd ben.. Nee ik ben verliefd op het leven!!
🙏 dank je/jullie wel, de ommekeer is gekomen.. de liefde heeft mij gevonden!’
Elly

Voor meer info kijk op: 
www.deultiemewaarheid.nl